Beauty Center

De smeltkroes Hair & Body schoonheid centrum team is aandacht schenken aan uw behoeften en is erop gebrand om te personaliseren uw zorg in een warme en rustige omgeving.

Melting Pot Center, geopend in februari 2015, gelegen op Chaussée de Charleroi in de chatelain en Louizawijk in het hart van Brussel, hoofdstad van Europa en kosmopolitische stad, biedt een wellness centrum in warme en gestroomlijnd design met een vernieuwend concept. Wij vrouwen en mannen van alle kleuren hebben een unieke plaats van esthetiek, kappers en makeover van een hoog niveau van kwaliteit en eis.

Elke, elke wordt begroet door een lid van onze multiculturele, professionele en bekwame team die helpen zal om zijn fysieke en persoonlijkheid volgens zijn behoeften van een luisteren actieve te benadrukken.

Onze wens is om u te bieden advies en zorg die aan uw eisen voldoet.

Melting Pot Center vergroot door haar expertise en zorg van alle mannen en vrouwen van alle kleuren in het centrum van Brussel voor je meer plezier.

Onze Missie

Altijd luisteren en dialoog beter te organiseren. Om te zoeken naar een "top" silhouet u helpen en laat het u begeleiden. Altijd attente en de service voor een echt aangepaste Raad. Verzorgen van haar huid te vertragen de effecten gedurende het jaar. Geven u wat we ontvangen graag dat is het motto van de tentoonstelling.